Vlasnici kućnih ljubimaca

Niste se ranije susretali s genetskim testiranjem, želite znati više o genetskom testiranju ili imate pitanja o rezultatima? Naši stručnjaci za genetiku rado će odgovoriti na vaša pitanja i savjetovati vas o odabiru genetskih testova.

Otkrijte podrijetlo svojeg psa Breed ID testom

Upoznajte pasmine od kojih potječe vaš pas kako biste bolje razumjeli potrebe svojeg ljubimca i pružili mu razinu skrbi kojoj ste oduvijek težili.

Naručite Breed ID test

Jednostavno naručite test putem interneta

Naručite test

Uzorak možete sami uzeti brzo i jednostavno.

Upute za uzimanje uzorka

Laboratorij EVG nudi širok raspon DNK testova koji daju uvid u genetsko zdravlje i razvoj specifičnih fizičkih karakteristika vaše životinje. Rezultati genetskih testova mogu se upotrijebiti za prilagođavanje načina života individualnim potrebama životinje, poduzimanje preventivnih radnji u slučaju razvoja genetske bolesti te planiranje parenja kako bi se spriječilo širenje genetske bolesti. Uz pomoć DNK testova možete saznati i zašto je boja i duljina dlake vašeg ljubimca onakva kakva je vi vidite, kakve boje mogu biti štenci te možete provjeriti podrijetlo.

Unesite pasminu svoje životinje u tražilicu na našem web-mjestu i lako pronađite odgovarajuće genetske testove. Naši stručnjaci pripremili su i pakete za specifične pasmine koji uključuju najvažnije testove za određenu pasminu i nude sveobuhvatniji uvid u genetsko zdravlje vaše životinje. Uzimanje uzorka jednostavno je i možete ga obaviti sami. Stojimo vam na raspolaganju za dodatna pitanja vezana uz postupak naručivanja, odabir testova ili uzimanje uzoraka.

Čini se da upotrebljavate stariji preglednik koji nije u potpunosti podržan! Za bolje i korisničko iskustvo upotrijebite jedan od sljedećih internetskih preglednika ili preglednik kojim se trenutačno služite ažurirajte na najnoviju verziju.